نام علمی پذیرفته شده: Monstera adansonii
نام علمی مترادف: Philodendron pertusum
نام انگلیسی: Swiss cheese plant, Swiss cheese vine, five holes plant
نام فارسی: پتوس حصیری
خاستگاه: آمریکای مرکزی و جنوبی
نور: سایه روشن - بایستی از تابش آفتاب در ساعات گرم روز محافظت شود اما تابش آفتاب در ساعات خنک روز مثل صبح و از پشت پنجره مشکلی را ایجاد نمی کند.
حداقل دمای قابل تحمل: 5 درجه سانتیگراد
خاک: خاک آلی و غنی را که از زه کشی مناسبی برخوردار باشد را ترجیح می دهد
آبیاری: بعد از خشک شدن سطح خاک
میزان رطوبت هوا: موطن این گیاه در مناطق جنگلی و مرطوب می باشد لذا تا حد امکان محیط آن مرطوب باشد.
کوددهی: ماهی یکبار دربهار و تابستان با کود کامل
تکثیر: بذر و قلمه- توصیه می شود قلمه بین 10 تا 15 سانتیمتر باشد.
منبع:
https://www.thespruce.com/grow-monstera-adansonii-swiss-cheese-plant-1902774