نام علمی : Chrysanthemum coronarium
نام علمی مترادف : Glebionis coronaria
نام انگلیسی: garland chrysanthemum,, Chop-Suey Greens, , edible chrysanthemum, crowndaisy chrysanthemum,
نام فارسی: گیاه داودی، داودی خوراکی
نوع: -
خاستگاه: شرق آسیا
نمای گل و گلبرگهای گیاه داودی - اردیبهشت 98
برگ های گیاه داودی - اردیبهشت 98
نور: نیم سایه تا آفتاب کامل
حداقل دمای قابل تحمل: 1 درجه سانتیگراد
خاک: در انواع خاکها رشد می کند اما خاکهایی زه کشی مناسب و مرطوب را ترجیح می دهد.
آبیاری: متوسط (بعد از خشک شدن سطح خاک)
هرس: -
تکثیر: بذر
نمای کلی بوته گیاه داودی - اردیبهشت 98
نمای کلی بوته های گیاه داودی - اردیبهشت 98
خواص:(بدون نظر متخصص مصرف نشود): برگ ها و گل های جوان این گیاه به صورت خوراکی استفاده می شود. برای اطلاعات بیشتر می توان از لینک اول معرفی شده در منابع استفاده کرد.
منابع:
https://pfaf.org/user/plant.aspx?LatinName=Chrysanthemum+coronarium
https://en.wikipedia.org/wiki/Glebionis_coronaria