گیاهان
گیاهان

گیاهان

گیاه داودی (داودی خوراکی)


نام علمی :  Chrysanthemum coronarium

نام علمی مترادف :  Glebionis coronaria

نام انگلیسی garland chrysanthemum,, Chop-Suey Greens, , edible chrysanthemum, crowndaisy chrysanthemum,

نام فارسی: گیاه داودی، داودی خوراکی

نوع:  -

خاستگاه: شرق آسیا

طول عمر: یک ساله

 نمای گل و گلبرگهای گیاه داودی - اردیبهشت 98


 برگ های گیاه داودی - اردیبهشت 98


نور:  نیم سایه تا آفتاب کامل 

حداقل دمای قابل تحمل:   1 درجه سانتیگراد 

خاک: در انواع خاکها رشد می کند اما خاکهایی  زه کشی مناسب و مرطوب را ترجیح می دهد.

آبیاری:  متوسط (بعد از خشک شدن سطح خاک) 

هرس:  -

تکثیر: بذر 


نمای کلی  بوته  گیاه داودی - اردیبهشت 98


نمای کلی  بوته های  گیاه داودی - اردیبهشت 98


خواص:(بدون نظر متخصص مصرف نشود): برگ ها و گل های جوان این گیاه به صورت خوراکی  استفاده می شود. برای اطلاعات بیشتر می توان از لینک اول معرفی شده در منابع استفاده کرد.


منابع:

https://pfaf.org/user/plant.aspx?LatinName=Chrysanthemum+coronarium

https://en.wikipedia.org/wiki/Glebionis_coronaria


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد